formspring.me

Ask me questions about Hi :D http://www.formspring.me/tanyasamasaya
thanks for reading , press ctrl C to copy

akmal :D



Budak dlm gambar nie nama die Akmal . He's my friend on FB . Ain letak die dlm blog nie corz Ain nak ckp something kat dia .

DEAR AKMAL ,
Akmal baik sangat kat ain , thanks sebab jaga ain mase ain sakit . thanks sangat sangat . if satu hari nanti dpt jumpe akmal kan best . boleh lepak dengan akmal kann . but sayang nye akmal stay jauh , jauh sangat . kat Kedah . but nanti if akmal dtg sini contact laa ain kayy . akmal , about that girl , akmal tapayah ambek port laa . biarkan die . tapayah peduli pasal die sebab die pun tk peduli pasal akmal kan . tapayah sayang orang yang mcm tu . ain yakin satu hari nanti akmal dpt girl yang lagi okayy . Btw , sayang akmal :D
thanks for reading , press ctrl C to copy

I LOVE YOU




Tak dapat nak ungkap dengan kata-kata bahawa saya sayanggg awak sangat sangat Amirul Madani . You're the only boy that I  love so much :D tapi sedih . Sedih sangat bila dapat tahu yang awak nak pindah , nak tinggalkan sayang sorang-sorang kat KL ni . Saya tahu awak terpaksa pindah sana sebab ikut parents awak . Saya tahu semua tu , tapi saya tk sanggup berpisah dgn awak . Kalau boleh saya nak 24 hours awak dengan saya . Tapi saya tahu semua tu takkan terjadi kann . Awak tahu , setiap kali awak dengan saya , saya rase bahagiaa sangat sangat . Bila awak pegang tangan saya , saya dapat rase awak sayang saya . Bila awak cium tangan saya , saya bahagia sangat tahu . Awak nak tahu ? Awak laa lelaki pertama yang dpt pegang tangan saya tahu . sebelum ni mana penah lelaki berani pegang saya , tapi dengan awak entah laa saya pun tk tahu kenapa . Lepas nie , kita dah jarang jumpe . Maybe dah tak jumpe lansung kan . hurmm :( saya sayang sawak sangat sangat :(


thanks for reading , press ctrl C to copy