pengawas bodoh !

ehh , aku tahu lah aku jahat , nama aku dah ade dlm buku disiplin ! . tapi JANGAN FITNAH boleh tak ! bodo ! tade otak ke nak pikir ? tak pasal pasal kne DOUBLE spot check dgn pengawas . shit ! if tak puas hati , then ckp lah . ape guna ade mulut ? bodoh !
______________________________________________________________________________________

kat sekolah semua pakat nak CUBIT , PUKUL , aku . GRRR~  saked lahh ngek ! si schuhada nie tak habes habes cubit aku . aku tahu aku nie cute . haahhah XD . si mai pulak tak habes habes pukul aku dgn pembaris PANJANG die tuh . si ecah pulak , cubit pipi . weyh , kempis pipi aku lahhh ! adess ~ untuk bieha n beby . good luck for korang punye tarian ! chaiyok chaiyok . apgs boleh kan ! XD
______________________________________________________________________________________

eh , budak form 1 , denga nie . AKU TAK BATAK LAH BAKAL BF KAU TUH ! . ckp dgn bakal bf kau tuh , aku tak suka die usha aku hari hari dkat pdg ! en , kau tak payah laaa nak usha usha hot dgn aku , aku korek bijik mata kau baru tahu ! sepak kau melambung lah ! muka mcm tuuutt ! die pun tak suka kau lah ! perasan jehh ! dah lah malas nak tulis pasal kau !
thanks for reading , press ctrl C to copy

No comments:

Post a Comment