khas tuk nabilah .

kau nieyh , aku tacing dgn kau ,
daa laa kau tipu aku pasal kamal @ fadil .
now kau tipu aku pasal nak rumaa sharinaa pulak ,
ee , aku tahu laa kite on game , but jgn laa buad aku betul betul percayaa ,
huwaa , aku engat betul betul taw ,
and and pasal kamal @ fadil tuh , aku mmng tacing giler .
kau mcm tak tahu yang %&*# kat die , then kau tipu aku yang die ade cc fb ,
geram nyaaaaa . GRRR~~
thanks for reading , press ctrl C to copy

No comments:

Post a Comment