khas untuk org yang penah saya sayangi

kali nie nak update pasal u bb !

knape bile i bukak profile u , bile chat with another girl . i jeleous sngt . bkn sangat tapi sesangat sangat . tapi i tak boleh ckp ape daa . i tak boleh kongkong hidup u sbb i bkn perempuan mcm tuh . bile kite break tuhh . susah sangat . i tak tido , and tak makan . my mom pulak memekak jehh . tension giler mase tuh ! cinta kite hanya 3 bulan jeh . i tahu dulu u dgn i rncang nak smpai 3 tahun kan . tapi ape kan dayaa . kite hanya merancang , selebihnya bia laa ALLAH yg menentukannya . i sayang giler dkat u . i cubaa jadi perempuan yang perfect utk u , but i tahu i tak layak and tak boleh jadi perfect utk u . i'm so sorry . i tahu i slalu buad u maraa . but i nak u tahu i tade niat pun nak buad u maraaa :( i'm so sorry . i tahu u lelaki yang baik . and rmai org minat dkat u . i tade kuase nak halang org utk stop minat dkat u . u nak tahu taa ? u laa lelaki pertama yang ckp I LOVE YOU tak jemu jemu ! thanks a lot :) i sukaa sangat u ckp cam tuh dekat i . i tahu i jarang ckp I LOVE YOU dekat u kan ! tapi i nak u tahu yang i love you more more more and moreeeee bb ! i sayangkan u . terlalu sayang . i tahu suatu hari nanti i kne lepaskan u . and now i dah lepaskan u . i tak kan padam memori u . i tak kan padam gamba u . i tak kan tukaa name u dekat phone i , u nak tahu nme u kat phone i ape ? i letak nme u ILY SAYANG ~ smpai bilebile nme u ttap mcm tuh ! i harap u bahagia , jaga diri u elokelok . jgn salah pilih perempuan yer . jgn cari yg mcm i taw . last sekali . i mintak maaf dari hujung rmbut hingga hujung jari kaki . halalkan ape yng u penah bagi dkat i .  :)

p/s: my love start on 4.8.10 and end on 15.10.10 :)
thanks for reading , press ctrl C to copy

No comments:

Post a Comment