miss you biyy : (





mallyzan harith , i still sayang kan you . i still sedih ape yang buad dekat i . i still simpan mesej mase you mntx break dgn i tuh . i nak sangat denga suara you . i nak sangat jumpe you . i tahu bulan 3 nanty u balik kl rite . please . i nak jumpe you sangatsangat . i dah cukup bahagia bile i denga you sehad , you happy dekat sana . i tahu mesti u dah lupakan i . sumpah i ckp , i tak penah bencikan you . i simpan lagy picx you . i tak boleh padam picx you . bila i tengok picx you , i sedih sangat . . i engat you laa lelaki terakhir yang i penah couple . but , dah tade jodoh ken . i dekat sini hanya akan mendoakan kesejahteraan you . you engat lagi mesej yang u penah antar dekat i ? u ckp :

AIN AINEA , SAYA TERLALU CINTA KAN AWAK . AWAK BIDADARI DALAM HIDUP SAYA !

tak pea laa . mungkin u dah tak engat semua tuh , i redha . i mintak maaf atas semua kesalahan i terhadap you . i mintak maaf jugak sbb sudaa delete you dari friends fb i .  ILOVE YOU MH :)

thanks for reading , press ctrl C to copy

No comments:

Post a Comment