semua nak touching

apasal semua nak touching dengan aku ? bengong lahh -,-  aku tk kan marah korg if korg tk buad salahh kayy !


sheii - kenapa awk nk touching dgn saya . okayy , sorry sebab buad awak menangis . sape suruh awak hilangkan saya punya kertas sejarah folio . tk pasal pasal saya kene hantar folio yg TAK LENGKAPP ! awk tahu kann puan rohayu mcm manaa . sebab tu laa saya tk suka bagi pinjan barang barang saya dekat sape sape , bkn sebab KEDEKUT , just takudd bnde bnde mcm niyy laa berlaku . but jadi jugakk .  ahhh ! tension aku !

p/s :  zaty , HAHAH . sumpah aku terkejut gila babi bila mengamuk dlm kelas and sound KETUA KELAS . hahaha . sumpah aku sokongg kauu .

thanks for reading , press ctrl C to copy

No comments:

Post a Comment