phone hilang :'(

seriously mata ain bengkak sebab menangis pasal phone hilang niyy .  YA ALLAH , kenapa semua ni mesti berlaku kat aku . .   :'(

cerita dia mcm ni

sabtu ain pergi mandi dekat desa waterpark with budak budak asrama , then before nak mandi tu pergi salin baju . check phone dulu and ade misscall dari rumah . okayy simpan balik phone tu dlm BEG . pergi salin baju . then dah salin baju tu terus tk tengok dah dlm beh tu then tinggal beg dkt MAMA penjaga asrama then terus pergi mandi . tak ingat ape dah mase tu sebab terlalu happy . then dah nak balik tu . pergi salin baju . but before that check phone tapi korek punya korek dlm beg tu tkde . seriously rase nak nangis but tahan lagi . masuk bilik persalinan tu terus geledah semua beg beg yang ada but tkde jugak :( sepanjang dlm perjalan balik asyik nangis jee , sampai bengkak mata ni .


p/s : bie , sorry sebab buad bie risau . and sorry jugak sebab dah tk dapat comtact bie lagi :(
thanks for reading , press ctrl C to copy

No comments:

Post a Comment